8/4/07

Merda de poble

Fico aquest títol i tots ja us debreu pensar el per què oi? La resposta d’aquest títol la té el jovent de Torredembarra que s’ha quedat aquí per setmana santa.
Els més menuts del poble esperaven amb inpaciència l’arrivada del Parc de Jocs m’entre altres de més joves esperaven el famós 4x4. A molta gent li va agradar força, però d’altress’esperaven una cosa més social, amb activitats per a tothom, per a diversos grups de gent. Per que ha gent ja no li va agradar gaire que només entrar allí hi havia música Rap o Hip Hop que tot el rato feia mal de cap, després quan aquest ja estava abaix veia 2 futbolins de “fusta” i un parc infable, després la “plei station” i un parell de coses més. Si-us-plau que hi havia gent que es preguntaven si allò era el Parc de Jocs o el 4x4.
Bé deixem en pau el Parc de Jocs i el 4x4 i centrem-nos en resta del poble, que hi ha d’haver una mica per a tothom.
Quan els joves sortiem de casa a on van? Doncs això es el que li agradaria saber a molts de nosaltres, anar a un bar a fer un café. Molt bé de puta mare, i després? quedar-se alli? Anar a una plaça? Buf ni ha tantes que encara ara ens ho preguntem a quina anar. Quedar-se a casa d’algu? Quin xou! els amics a casa woo! Però també tenim de pensar que a part dels amics, qui hi ha? Els pares, germans i germanes més petits, familiars,... No millor que a casa no. L’Auca tancada tots els dies menys dijous divendres i dissapte, el NOSE a l’altre punta del poble, bé ens hi acostem a veure qui hi ha, que hi farem, un bon rato de caminar per pendret una canya o una coca-cola i que et cobrin dos o tres euros! I la Travi tres quarts del mateix. Aix si! El Keti! ja no hi pensava! No tampoc per que els menors no poden entrar, i si ho fan doncs una aigua i ja n’hi ha prou, per que et miren malament si fumes!
Sort que tenim la vila veïna ALTAFULLA que amb els seus cines estem bé, com a minim son millors que els d’aqui la Torre, que encara estem esperant si es faran o no. Així funciona la Torre per setmana santa!
A i la prossesó lo millor, gràcies a ella ens huriem aborrit molt el divendres per la tarda.
Bé gent esper-ho que hagueu passat una bona setmana santa aquesta del 2007 es la millor! Sort que només faltes uns mesos per veure la festa major i rebre cartes queixan-se del soroll que fan els concerts.
Salut!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Efectivament Xavier Muguruza es germà de Fermin Muguruza, ambdós excelents cantautors bascs.
T´he enviat un correu electronic.

Salut

Anónimo dijo...

bones, sóc el Pau, tens un blog collonut, jejeje. Wenu, la valoració que fas del poble, no sé, jeje, tenir temps lliure està bé, no?

inga, salut!!!