10/1/07

PER QUE?!


Molt bones a tots i a totes.
Ja fa temps a Sabadell un jove mal parit nazi estava provocant aldarulls, a les 4 o les 5 de la matinada, trencant retrovisors de cotxes i altres temes, a un dels carrers de la ciutat i un jove okupa d'una casa de la zona va baixar a veure que passava i va veure al nazi que ja havia aperagut altres vegades pel carrer a on "vivia". Tots el veïns ja s'havien quixat vegades anteriors i aquesta semblava ser l'última per que ja havien trucat a la policia.
La policia nazional al arrivar no savem si va arrivar a veure com el nazi apallisava al jove okupa que estava completament indefens.
La policia nazional va demanar la documentació a l'okupa i com es normal ell no la portava cosa que quan ell va baixar estava dormint al llit i no va agafar res més que uns pantalons per baixar.
La policia nazional va retenir agresivament al jove okupa enmanillant-lo i tirnat-lo bruscament cap a l'interior del cotxe patrulla.
La policia nazional al adonar-se que el jove s'estava ofegant dins del "vehicle" el va cambiar de possició i el va tornar a ficar dins el cotxe.
La policoa nazional va retenir més tard al jove nazi, que aquest a les 12 hores d'estar retenit al cuartelillo de la policia nazional el van deixar sortir amb llibertat sota (que també es podria dir sense) fiança.
El nostre company va ser maltractat al cuartel general, i tot i haver demanat l'Habeas Corpus li van denegar (cosa que no es pot fer!)
El nostre company va estar a judici per desovediencia a l'autoritat i també per que el van culpar a ell d'haver sigut el culpable dels desperferctes del carrer.
Ahir divendres 15 de desembre el van senteciar a presó!
DEMANEM LA LLIBERTAT PER UN ALTRE PRES INOCENT QUE TOT EL QUE VOLIA FER ERA FICAR ORDRE AL CARRER A ON ESTAVA JA QUE A LES 5 DE LA MATINADA HAS D'ANAR MOLT ENCOCAINAT PER FER AIXÒ QUE VA FER EL FILL DE PUTA DEL NAZI QUE ARA ESTA A ON VOL! I QUE HI HA UN INOCENT A PRESO EL LLOC D'ELL!
LLIBERTAT D'EXPRESIÓ? NO HO SEMBLA COMPANYS POLITICS!
LA POLICIA NAZIONAL QUE EN PRINCIPI HA DE FICAR ORDRE AL NOSTRES POBLES I CIUTATS ES COMPANY DEL FEIXISME I EL RACISME!
NOMÉS DEMANEM LA LLIBERTAT D'EXPRESIÓ!
PROU RACISME PROU FEIXISME!
FORA LES FORCES D'OCUPACIÓ ESPANYOLES DE LA NOSTRA TERRA QUE TOT EL QUE FAN ES FER-NOS CALLAR LES NOSTRES VEUS A VASE DE COPS DE PORRA I AMANACES!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No hay comentarios: