10/1/07

Manifestació 7 de gener



Salut a tots i a totes els que entru aqui dins! L'A.J.B.G. ahir 5 de desembre del 2006 va fer el tercer acte en contra de muntanyans II
•El primer una botifarrada estupenda que es va celbrar com a inici de la campanya contra l'especulació contra muntanyans II va situar-se el passat 26 de novembre a muntanyans II, la botifarrada va ser un autentic exit tot i que al final de l'estada al terreny quan ja estava desfilant tota la gent cadascú a casa seva (cosa que la gran majoria va anar cap al bar la baixada! :P) van venir quatre agens de la policia "guardia civil", si si aquells de verd que tothom s'ha trobat devant seu alguna que altre vegada, i van identificar a 5/6 persones dos de les quals de l'assamblea i un d'aquests menor, volem tornar a donar les gràcies una vegada més per haver-nos ajudat a donar la cara contra aquesta gent ja savent el que va passar la nit anterior, no vull donar-hi detalls.
•Com a segon acte es van fer dos accions a "Caja de Granada" maxima exionista a l'hora de comprar els terrenys de muntanyans II, les dos accions van anar com un fil a l'agulla, no hi va haver cap mena d'accident amb la polici nazional ni la civil, es van acabar els pamflets i cadascú a casa seva, desde aqui vull donar les gracies a l'assambea de joves de tarragona per haver vingut a fer pinya amb nosaltres i a tota aquella gent que s'interessava a l'acció i preguntava que feia caja granada, MOLTES GRÀCIES A TOTS I A TOTES!
•El tercer acte es va celebrar ahir dimarts 5 de desembre al casal popular l'auca i jo amb nom de l'assamblea si hem deixen vull donar les gràcies a:
- Carles Perdiguero de la plataforma salvem els muntanyans i advocat.
- Pau Corbera, que va venir voluntariament, economista.
- Pep Fortuny que es especialista en urbanisme.
-Tots tres van saver parlar molt bé i es va entendre tot!
També vull donar les gràcies altre cop amb nom de l'assamblea, si es possible, a:
-Lluís Suñé, cambrer del café-bar i casal popular l'Auca, per haver-nos deixat el local i fer així la xerrada.
-També a tots aquells i totes aquelles que van assistir a la xerrada i es van quedar fins al final (tot i que jugava el barça) skerrikasko!
Doncs res més espero que no us faci res a tots aquells que pogueu assissti la manifestació que tindra lloc el primer diumenge del 2007, diumenge 7 de gener del 2007 MANIFESTACIÓ ANIT-MUNTANYANS II!!!!!!!!
Aquesta manifestació començarà al passeig marítim de torredembarra a l'altura de l'estació de renfe.
L'A.J.B.G. espera que sigui un autentic exit i que hi hagi moltissima gent i que els polítics els hi cagui la baba al veure que una assamblea de joves pot organitzar una manifestació amb tant d'exit! SIUSPLAU ESPERM A VEURE-HI TOTHOM QUE PUGUI SER
es igual el color el que importa de veritat es l'unifor-me
L'A.J.B.G. no calla contra l'especulació ni el racisme ni el feixisme ni el masclisme! tots els pobles units som més forts!

No hay comentarios: