11/5/07

25 D’ABRIL: 300 ANYS D’OCUPACIÓ ESPANYOLA A VALÈNCIA

A Torredembarra com a moltes altres viles i ciutats dels Països Catalans es va inaugurar la campanya dels 300 anys iniciada per diversos col·lectius de l’Esquerra Independentista
A Torredembarra es va celebrar una concentració a la plaça de la Vila amb la presència de una desena de persones, amb una pancarta que s’hi reflexava: 300 ANYS D’OCUPACIÓ; 300 ANYS DE RESISTÈNCIA.

Quan la concentració es va acabar van sortir dos agents de la policia local de Torredembarra i van identificar a cinc persones, quatre d’aquestes de l’Assemblea de Joves del Baix Gaià i una de l’Assemblea menor d’edat.
Es van repartir pamflets a la gent que hi havia i als que passaven pel voltant de la plaça anunciant que era la campanya dels 300 anys i uns altres pamflets de consells antirepressius.
A part dels petits incidents que hi va haver amb la policia local de Torredembarra tot va anar tal i com estava previst.
ELS PAÏSOS CATALANS RESISTEIXEN! TORNAREM A LLUITAR, TORNAREM A SOFRIR, TORNAREM A VÈNCER!
INDEPENDÈNCIA I SOCIALISME!
Visca Terra Lliure!
 

5 comentarios:

Anónimo dijo...

ei martí! mira kin video he trobat! no té pèrdua!

http://video.google.com/videoplay?docid=8168022362553468428

Anónimo dijo...

-Toni-
Cal dir que només van ser 3 els identificats de l'Assemblea de Joves del Baix Gaià, els altres varen ser dos solidàris/es a l'acte.
Ei, i el manifest no era el mateix que la resta d'agents de l'esquerra independentista que van convocar aquest acte descentralitzat, tot i que cal dir, que seguia una línia política comuna.
Salut!

Antifas del Baix Gaià: dijo...

Eis Toni, jo et vaig preguntar si era el mateix manifest que als altres llocs dels Països Catalans, i com que encara espero la resposta avui doncs vaig ficar que si que es el mateix que a totarreu
Mercisis a tots!
Salute*!

Assemblea de Joves del Baix Gaià dijo...

tranki tiuuuuuu.
Però a que be això de 300 anys d'ocupació franquista??? fa 300 anys el franquisme encara no existia...jeje
300 anys d'ocupació borbònica/espanyola!

Anónimo dijo...

terra lliure
//*//