20/2/07

OLEGUER PRESAS, TERRORISTA?



Un jugador de futbol, defensa lateral, lluiex en una samarreta blau-grana el nùmero 32 del Futbol Club Barcelona, es diu Oleguer Presas.
Oleguer es molt conegut entre el jovent català de l’esquerra-independentista. Ell mateix va escriure un article en un diari on parlva sobre E.T.A. i Iñaki da Juana Chaos dient l'estat crític que tenia i que segueix tenint.
Un altre jugador de futbol del Llevant amb una ideologia feixista, va contestar el article d'Oleguer acusant així e terrorista a Oleguer i insultat-lo indirectament, també va dir que Iñaki s'hauria de podrir a la mateixa presó en la qual es troba. Oleguer va defensar la seva postura i mai es va donar enrrere.
La marca esportiva "KELME" va trencar el contracte amb Oleguer quan va saber l'article que va escriure. La història de Kelme-Oleguer va transcòrrer tal i com esplica a la pàgina web: http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/39219 o la pàgina de kaos en la red: http://kaosenlared.net/noticia.php?id_noticia=30993
Actualment Oleguer es com el "rojo del futbol". Oleguer Presas tot el que fa es pensar i disfrutar del bon futbol amb els seus companys d'equip Puyol, Xavi, Eto'o, Ronaldinho, ...
Però una de les coses que els catalans no podem suportar es que un jugador conegut vagi a jugar un partit de futbol i la afició de l'equip adversari li xiuli, li escridassi, només per ser un català més de l'esquerra independentista.
Diuen que la llibertat d'expresió existeix, però el cert es que està silenciada per feixistes intolerants!
INDEPENDÈNCIA I SOCIALISME! LLIBERTAT D'EXPRESIÓ, ARA I SEMPRE!

No hay comentarios: