25/2/07

XIII CALÇOTADA INDEPENDENTISTA PER LA TERRA.

Aquest any 2007 s'ha celebrat la XIII calçotada independentista per la terra i que s'ha realitzat al casal popular l'auca, ha sigut un autèntic èxit ja que hi ha participat al voltant de unes 80 persones vingudes desde tot arreu, i de diferents organtizacions com de l'AJBG, AJT, ABG, de Castelló, d'Altafulla, ...
Acte seguit de realitzar la calçotada, l'AJBG ha llegit un manifest en el qual esmentava els accidents que hi va haver el passat dijous 22 de febrer en la qual quatre joves de l'assemblea estava encartellant al pont de la nacional quan dos agents de la policia guarra civil es van aturara a on estaven encartellant i els va registrar i més tard va trucar a la policia local de torredembarra i els van denunciar, la guardia civil HA ROBAT una centena de cartells entre ells de la marina i de muntanyans i una pancarta! Despres dos joves dels quals van rebre una multa de 300 € cada una.
Més tard, despres de que l'AJBG llegis el manifest miquel del roig ha tornat a tocar un cop més a l'auca.
Tot plegat una bona calçotada.
L'any que ve es celebrara la XIV calçotada independetista per la terra, esprem veure-hi cares noves ja que cada any en som més, l'any passat 40 i aquest unes 80 persones! Anem millorant i molt bé! Salut i llibertat!

No hay comentarios: