27/2/07

Nova accio policial contra l'ajbg de Torredembarra!!

Bones companys i companyes del Baix Gaià i de fora de la comarca, com ja debreu saber el passat dijous 22 i diumenge 25 de febrer la guardia civil va aparèixer donant actes feixistes a Torredembarra. Doncs avui dimarts 27 del mateix mes la policia local de Torredembarra a tornat a requizar cartells, aquest cop els cartells eren els que convicaven la manifestació del proper divendres a Torredembarra, n'han requizat uns 90 més o menys. Aquest cartells en el moment que s'estaven ficant eren a una placa en la qual hi ha hagut desenes de cartells, per lo que hem sabut no es pot encartellar allí i un agent de la policia local ens ha avisat i ens ha tornat a requizar una vegada més els cartells.
Acte seguit hem anat a la comisaria de la policia local a veure que podriem fer i un militant de l'assemblea ha trucat al Lluí Suñé per veure si podria venir i parlar amb ells. Ho ha fet i li donem les gràcies per esplicar-nos el que passa durant aquesta setmana. Es veu que ja deu fer un parell de setmanes l'ajuntament està molt actiu i vigila que no es pengin cartells de cap tipus. Demà dimecres 28 el Lluís va a parlar altre cop amb la policia local però aquest cop amb el cap de la policia. També demà se'ns haurien de tornar TOTS els cartells, tant els d'avui com els de l'altre dia, les dues denuncies que van rebre els dos joves de l'assemblea seran anulades! Això es un gran pas ja que 600 € no es poden aconseguir aixi com aixi!
US RECORDO NOVAMENT QUE LA MANIFESTACIÓ NO ESTÀ ANUL·LADA I QUE SEGUEIX EN PEU! US VULL VEURE A TOTS EL PROPER DIVENDRES 2 DE MARÇ A LES 19h A LA PLAÇA DE L'ESCORXADOR DE TORREDEMBARRA!
PROU REPRESSIÓ POLICIAL AL JOVENT QUE LLUITA AL BAIX GAIÀ!

2 comentarios:

Jordi Molinera i Poblet dijo...

Doncs ens veiem divendres a les 7.

Assemblea de Joves del Baix Gaià dijo...

soc el pau de l'ajbg.

gracies pel suport jordi.

per cert, ahir ja ens varen tornar els cartells, però només els de la mani que ens van agafar la policia. pel que es veu els altres els te la guardia civil. resulta que alguns d'ells són pel dia de la dona el 8 de març i si no els tenim en una setmana quedaran inutilitzats per culpa de la guardia civil. l'actuació de l'agent paco en qúestió, què és el que molesta al personal, fou bastant discriminatoria ja que no parlà amb les noies. sospitem que juntament amb el català figuren en la seva llista de traumes.

en tot cas fem una crida a la participació activa pero calmada a la manifestació, ja que el senyor paco el que vol és que hi hagi conflicte i segurament si està per allí buscarà el conflicte. per tant, no responguem a les provocacions i tinguem en compte que fins i tot hi poden haver secretes... en tot cas ho dubto però mai se sap.