4/3/07

Tot un exit la manifestacio!

Bones companys i companyes i sobretot a tots aquells que van estar-hi present!
Primer de tot donar les gràcies a tots aquells qui van estar-hi present ja que l'hora i el dia eren conflictius per molta gent que estava treballant. Els punkys de Tarragona i de l'AJT, al Gerard de ERC, pares i mares que hi van estar presents, i tots aquests que hi van estar i als dos periodistes i no sé, també als dos policies que anaven de paisà! MERCIS!!!!!!!

La manifestació com ja debreu saber va tenir lloc el passat dia 2 de Març (Martxoa) a la plaça de l'escorxador a les 19 hores, la gent va fer una primera estada al bar la baixada i desde alli es van anar concentrant a la plaça de l'escorxador.
Sense presses la gent va començar a caminar amb una pancarta de l'assemblea de joves del baix gaià, en qual ficava: PROU REPRESSIÓ AL JOVENT QUE LLUITA!

La manifestació va ser totalment pacífica que era d'esperar pels manifestants però no per part de la policia local ja que tenien dos agent amb escuts i cascos amagats a dins del castell. (patètic!) Va passar pel carrer freginal fins a la plaça del castell. Allí s'hi va llegir un manifest i la gent va aplaudir i va seguir el seu recorregut fins a arrivar la plaça de la vila que alli es tornà a llegir el manifest. Al final es va anunciar que a la biblotèca si esta a punt de celebrar una xerrada de la maternitat d'Elna. Molta gent va assistir a l'acte, i l'altre se'n va anar al bar jejeje.

Res més a anunciar. Només que el pròxom 14 d'abril es el dia de la Republica i a Torredembarra es representarà una obre de teatre. Ja us anirem anunciant de pròximes notícies que vagin venint sobre la Repùblica.

SALUT, LLIBERTAT I REPÙBLICA!
PROU REPRESSIÓ AL BAIX GAIÀ!

1 comentario:

Jordi Molinera i Poblet dijo...

La mani va estar molt bé! Una bona resposta a en "Paco"!


Posa més fotos home, que vaig veure't fent-ne unes quantes! ^^