25/2/07

UN COP MES EL AGENTS DE PACO!

Aquest any a la calçotada independentista que hi ha hagut a Torredembarra, quan ja s'estava a punt d'acabar la calçotada ha aparagut la policia guàrdia civil amb el famosissim Paco o Paquito, ja que aquest agent ha portat molts mals rotllos al casal popular l'auca ja que ha aparegut més d'un cop per l'auca en una mateixa nit i més de dos agents i amb botes i la boina ficada, totalment militar!
Doncs els fets han anat de la següent manera.
•A fora de l'auca hi havia gent més que res per que li toques l'aire ja que ha dins hi havia un aire molt agoviant.
•Han aparegut dos agent de la guàrdia civil i els han registrat, un dels quals menors d'edat.
•Ha sorgit una gran pilota gent al mateix moment i l'agent de policia s'ha sentit agredit ja que li tremolava el llavi inferior mentre parlava.
•L'agent de policia s'ha queixat diverses vegades i intentava provocar a la gent per que els hi cridessin alguna cosa. La gent que estava fora mentres l'agent anava parlan i agafant DNI, el queho estaven veien han començat a treure els seus DNI's per que l'agent s'estresses i no pogues fer res. •L'agent de policia de la guardia civil s'ha negat en tot moment a donar el seu nùmero de placa, cosa que esta obligat a fer.
•Un militant de l'Alternativa ha trucat a la policia local per que vinguès a ficar ordre i veies el que la civil feia.
•Quan els dos agent es disposaven a marxar s'ha encreuat amb els dos joves que va multar l'altre dia i han discutit un rato.
•Quan els agent han marxat una part de la gent que hi havia a la porta de l'auca ha anat a denunciar l'agent de policia a la policia local.
Tot plegat a durat un parell d'hores i no hi ha hagut cap detingut.

UNA ALTRE COSA QUE L'ASSEMBLEA DE JOVES DEL BAIX GAIÀ CONVOCA UNA MANIFESTACIÓ A LES 19:00 DEL DIVENDRES 2 DE MARÇ, LA MANIFESTACIÓ ES COMENÇARÀ A LA PLAÇA DE L'ESCORXADOR I ES DEMANA QUE HI HAGI EL MÀXIM NOMBRE DE PERSONES ASSISTENS!

Un altre tema per estar atents es que la policia guàrdia civil, desde Madrid, controla el blog del Lluis Suñé i es per dir-vos que vigileu per que pot ser que entri al vostre, si es que en teniu!

2 comentarios:

lluís dijo...

xe tú!dona gust llegir coses escrites per catalans, pa q mentir.
Akí a valència et pots tornar boig en les faltes q fa Rita.

Pd:perdoneu les faltes, no mos fareu catalans!

Antifas del Baix Gaià: dijo...

Mercis noi! aqui el que dona gust es veure com valencians entren a blogs del Baix Gaià! jejeje vinga gent mercis per tot i per llegir el meu blog!
Independència i Socialisme al Països Catalans! Catalunya, València i balears tots units per la llibertat! Galiza euskadi Països Catalans! Lluitant pel matèix dret! autodeterminació i antifeixisme!
LLIBERTAT!!!!